Passionate About Inspiring Others

E86I9493-2.jpg

WAVRIK Gábor

Szervezetfejlesztő, tréner, coach, health coach projekt vezető

1972-ben, 6 éves koromban sport tagozatos osztályban kezdtem az iskolát, akkoriban úgy tűnt, sportoló leszek. Később más irányba terelődött a sorsom, de a testmozgás végig kulcsfontosságú maradt az életemben, versenyszerűen táncoltam, mellette futottam, úsztam, hegyet másztam.

Felnőtt koromban közgazdászként nagyvállalati karriert futottam be. 31 évesen lettem felsővezető, utána majdnem húsz évig dolgoztam ilyen szintem, ezalatt körülbelül 1500 embernek feleltem a munkájáért, és 12 cégben voltam Igazgatóság, Felügyelő Bizottság, illetve Vezetői Bizottság tagja vagy elnöke.

2006-ban elvégeztem egy másfél éves coach vezető képzőt, azóta, 14 éve tartok tréningeket, coach-olok, mentorálok. 2016 óta csak ezzel foglalkozom.

Közel húsz éves felsővezetői karrierem alatt közelről láttam különböző iparágakban, és szinteken, hogyan élnek a vezetők. Hogyan emészti fel évek alatt a fizikai és mentális egészségüket a nagyvállalati gépezet, a többfrontos megfelelni akarás. Azt is láttam, hogy ez nem csak az életminőségük, és családjuk szempontjából káros, hanem a munkájukban sem tudnak már annyira hatékonyak, sikeresek lenni. Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött, elkötelezetten hiszek abban, hogy a health coaching sok ember életét fogja jelentősen jobbá tenni. 

Egy „hosszútávú energia menedzsment”-nek hívott megközelítést közel öt éve hirdetek tréningeken és coaching-okon, és ez több résztvevő életében, egészségében eredményezett pozitív változást. A lényege, hogy egyszerre kell odafigyelni a fizikai (étkezés, pihenés, mozgás), lelki és szellemi akkumulátoraink rendszeres és módszeres töltésére.

Hiszem, hogy a health coaching-hoz olyan komplex kompetenciákra van szükség, ahol a támogató csapaton belül megtaláljuk a tapasztalt, széles látókörű orvost, a kipróbált pszichológust, a következetes és sikeres edzőt, az élversenyző sportolót, a célközönséget jól ismerő volt topmenedzsert, a rutinos projektvezetőt, és gyakorlott coach-okat, trénereket egyaránt.

Karrier

2016-

Szervezetfejlesztő, tanácsadó (Neosys, Freestyle Consulting, freelance)

2011-2016

VODAFONE, pénzügyi operációs igazgató. Párhuzamosan: Tesco-Mobile igazgatósági tag, Vodafone Alapítvány Felügyelőbizottsági tag.

2004-2010

DIAGEO, igazgató, vezetői bizottság tagja, treasury és pénzügyes területek vezetése. Párhuzamosan: KBC Bank Hungary Felügyelő Bizottsági tag.

2001-2004

SIBERUT tanácsadó Kft, tulajdonos, nagy projektek vezetése. Párhuzamosan: MÁV egészségpénztár FB tagság, Internetto Rt. webportál vezérigazgató, Laurel Számítástechnikai Kft vezetői bizottsági tag.

1994-2001

KBC BANK HUNGARY, ING BANK, bankos ügyvezető igazgató. Párhuzamosan: Kvantum Követeléskezelő Rt igazgatósági elnöke. Globus konzervgyár igazgatósági tagja. Békéscsabai Konzervgyár Igazgatóság elnöke.

1991-1994

Price Waterhouse (ma PWC) Kft, auditor, tanácsadó.

Végzettségek röviden:

2016-2017

Coach képzés  (Neosys Coach Akadémia)

2012

Mentor képzés (Vodafone)

2006-2007

Coach vezető képzés, DLA (Diageo)

1990

Politológia szemeszter, George Washington University, USA

 

1989

Menedzsment pénzügyek szemeszter, Vienna University, Ausztria („A” diploma)

 

1987-1992

Közgazdász, Budapesti Corvinus Egyetem (köztársasági ösztöndíj, kiemelt ösztöndíjak)