Passionate About Inspiring Others

Majoros.jpg

MAJOROS Kriszta

Brandstratéga, digital media szakértő, tanácsadó, coach

20 éve dolgozom a digital média területén, számos piacvezető médiatermék létrehozásában és menedzselésében van tapasztalatom. Az évek alatt több nemzetközi vállalatnál, kiadónál dolgoztam, sokszínű, változatos pozícióban és platformon: rádiónál, tv-nél, print lapnál, online magazinnál, hírportálnál. Több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ami alatt több sikeres brandet és nagyszerű csapatot építettem fel és vezettem. A munkám alatt rengeteg folyamatot koordináltam,  számos jól működő és hatékony rendszert alakítottam ki, de a tapasztalataim mindig arra vezettek, hogy egy termék valódi sikere mindig az összehangolt és MOTIVÁLT CSAPATban rejlik. Ebből a felismerésből indult el a szervezetfejlesztés és a coaching iránti szenvedélyem és ez inspirált arra, hogy elvégezzem a Neosys Business Coach képzést, amivel közelebb kerültem a valódi hivatásomhoz. 
Szeretem újraformálni a bizonytalant, felfedezni az új lehetőségeket optimalizálni az erőforrásokat és alkotásra ösztönözni másokat. Szeretem az organikus, kiszámíthatatlan tényezőket is, amiben a tehetség vagy egy zseniális ötlet utat tör magának.
Szeretek hatékony és egyszerű rendszereket építeni, ami a működést és a kreatív, emberi munkát segíti.

Szeretem a változást és a benne rejlő örök transzformatív erőt, mert egyben az organikus fejlődést támogató lehetőség, főként, ha az egy tudatos folyamat része. Ezt a folyamatot szeretném professzionális segítőként támogatni, fejlődésre ösztönözni.

Karrier

2020-              

FREESTYLE Consulting Szervezetfejlesztő Kft, senior online tanácsadó

 

2017-                          

Freelancer – Brandstratéga és digitális tanácsadó

 

2000-2017               

Digitális Média Szakértő-tanácsadó – számos kreatív és projekt pozícióban dolgoztam nagy média multik digitális üzletágában: Sanoma, Marquard Media, Sony Pictures, Ringier Axel Springer.

2000-2017

Szerkesztőségek felépítése főszerkesztőként, tartalom- igazgatóként és/vagy lapigazgatóként: Éva Magazin online, Latte.hu, Shape.hu, Joy.hu,  Női Lapozó, Life.hu, Nosalty, Funzine, AXN, Style.hu, Woohoo.hu, Blikk.hu.

Végzettségek:

2019-2020      

Neosys coach képzés

2001-2004      

Berzsenyi Dániel Főiskola média, művészetmenedzser, kommunikáció szakirány

 

1998-1999      

MMSZ Menedszer Iskola – Menedzsment képzés

 

1995-1996      

ITM – Forrai Privát Iskola – Menedzsment képzés

Kapcsolat

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 by Freestyle Consulting