Passionate About Inspiring Others

E86I9506-3.jpg

SARABIA RODRIGUEZ Miguel Andres

Közgazdász; Trainer; Coach

2001-ben Budapesten alapítottam meg a RESULTS TRAINING KFT-t, ahol azóta is mint főállású tréner és coach dolgozom. A tréningek fajtáit és a módszertant folyamatosan bővítem, ami éberen tart és izgalmassá teszi a munkát. Az utóbbi 19 év alatt széleskörű nemzetközi kapcsolatokat építettem ki a világ számtalan részén, így rendszeresen dolgozom külföldön is, legtöbbet Dél-Afrikában, Dél-Amerikában, Nyugat-Európában és persze Magyarországon is. Munkám során eddig körülbelül 70 országban jártam.

 

Főképpen multinacionális cégeknél tartok képzéseket, ahol angol a képzés nyelve. A sok éves tapasztalat segít abban, hogy gyorsan kapcsolódni és alkalmazkodni tudjak a csapathoz, ezáltal a résztvevők elvárásait is felülmúlva, szintet emelhessek a már meglévő tudásukban. A világ különböző részeiről érkező résztvevők sokszor nagyon tapasztaltak az aktuális témában, ami még jobban motivál. Fontos számomra, hogy a tapasztalataimat vagy az anyagot élvezetes módon adhassam át. Számos témában tartok képzéseket, például vezető fejlesztések, tárgyalás technika, projekt menedzsment, kommunikáció, prezentációs készségek, vevőszolgálati kommunikáció, stb.

Coachingban, team coachingban, szervezetfejlesztési folyamatokban is ezek hajtanak előre. A WPP nemzetközi kommunikációs vállalatnál szerzett 15 éves felsővezetői hátteremmel, valamint több, mint 5 éves coach, szervezetfejlesztő tanácsadó tapasztalatommal elsődleges feladatomnak tartom, hogy a különféle, egyedi helyzetekben lévő vezetők, csapatok, szervezetek képesek legyenek meghaladni önmagukat, szabadon, abba az irányba tudjanak fejlődni, ahol kiteljesedhetnek, sikeresek tudnak lenni, jobbak lehetnek. Elkötelezettségemet mutatja, hogy több, mint 500 coaching óra és több, mint 50 team coaching nap van a hátam mögött.

2014-2020 között több szervezetfejlesztési képzést is végeztem: Coach Akadémia (Neosys), Team Coaching Képzés (Neosys), Boros András 1 éves Önismereti csoport.

Karrier

2020-              

FREESTYLE Consulting Szervezetfejlesztő Kft, senior tréner

 

2001-                          

RESULTS TRAINING KFT. Trainer, Coach

1997-2001                 

NOA S.A, Befektetési tanácsadó, Team leader

Végzettségek, képzések:

2008                 COI, Cultural differences, Berlitz Cultural Consulting, Princeton

2006                 Business coach, MBTI, OPP, Oxford

1996                 Certified Project Manager, Project Management Institute of Canada

1994-1995      M. Sc., London School of Economics,

1989-1993      Közgazdász, University of Toronto, Kanada