Keresés

Kell egy csapat!

Frissítve: 2020. júl 22.

Csapatot alkotunk, mert hisszük, hogy folyamatosan tudunk tanulni egymástól. Csapatban dolgozunk, mert tudjuk, hogy ügyfeleinknek így magasabb hozzáadott értéket teremtünk. Csapatként működünk, mert úgy érezzük, hogy szeretünk együtt lenni.Úgy alkottuk meg a jelenlegi csapatunkat, hogy minél szélesebben le tudjuk fedni az előttünk álló szervezetfejlesztési folyamatokat, feladatokat. Van közöttünk nagyvállalati felsővezetői tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztő, saját terápiás vonallal rendelkező és vezetői értékelésben jártas pszichológus, szervezetfejlesztő team coach és coach, angol anyanyelvű vezetőfejlesztő tréner, mindfulnesst oktató jóga tanár, és kommunikációs digitális szakértő. Értünk az agilitáshoz, a projekt manageléshez, a HR rendszerekhez, nagy tapasztalatunk van mind a KKV, mind a multinacionális szervezetek kihívásaiban is.


Ugyanakkor azt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy egymással jól tudjunk kapcsolódni, csapatként hatékonyan tudjunk együttműködni és szeressünk a másik társaságában lenni.


Az első csapat meetingünkön sok időt töltöttünk azzal, hogy egymás erősségeit, hiányosságait feltérképezzük, felmérjük azt, hogyan tudunk egymással hatékonyan dolgozni, hogyan támogathatjuk a másikat. A „norming” csapat állapot helyzeteit éltük meg, és fogjuk még a közeli jövőben is. Természetesen a „storming” fázisra is készülünk, hisszük azt, hogy csapatként nehezebb helyzeteken is át kell esnünk ahhoz, hogy a "forming" és végül a „performing”, állapothoz, az igazán hatékony együttműködéshez elérkezzünk.


Csapatunk szakmai fejlesztésével, és a csapatdinamikánkkal is folyamatosan, szisztematikusan foglalkozunk, közös döntésünk alapján július végén 2 napos off-site-ra megyünk. Átnézzük, elemezzük, feldolgozzuk azokat a szakmai helyzeteket, módszertanokat, gyakorlatokat, amelyeket szervezetfejlesztési munkáinkban használni fogunk. Saját tapasztalatainkat, élményeinket, tudásunkat megosztva fogjuk egymást fejleszteni.


Izgalmas 2 nap vár ránk.Kapcsolat

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 by Freestyle Consulting