Keresés

Megalakultunk!

Frissítve: 2020. júl 17.

2020. június 18-án hivatalosan is megalakult a Freestyle Consulting Kft.


Megalakulásunkat több hónap megfeszített munka előzte meg, sok-sok átbeszélgetett nap, tervezés, folyamatok leírása, a csapat felépítése, adminisztrációs tennivalók. Jelenleg 9, mindenre elszánt csapattaggal vágunk neki a szervezetfejlesztés izgalmas világának. A 20 – 25 év munkában sikeresen eltöltött idő után mindannyian vágytunk arra, hogy a felgyülemlett tudást, élményeket, tapasztalatokat saját módszereink, elképzeléseink alapján használjuk arra, hogy másokat fejleszthessünk.


Egy olyan szabad keretrendszerrel működő szakmai műhelyt hoztunk létre, ahol mindenki saját kompetenciájában, saját módszereiben elmélyedve, ugyanakkor egymást folyamatosan inspirálva, fejlesztve tud a szervezetfejlesztés területein, magas minőségben, támogatást, fejlesztést, segítséget biztosítani ügyfeleinknek. Csapatot alkotunk, mert hisszük, hogy folyamatosan tudunk tanulni egymástól, mert úgy érezzük, hogy szeretünk együtt lenni, és mert tudjuk, hogy ügyfeleinknek így magasabb hozzáadott értéket teremtünk.


Hisszük, hogy csak nagy tapasztalatú, elmélyülni tudó szakemberek tudnak szabad stílusban tudatosan és eredményesen dolgozni. A szakmai tudást magasfokon kell birtokolni ahhoz, hogy érezzük, mikor, mivel és hogyan dolgozunk. Minden megbízás teljesen egyedi, legyen az egy gyakorlatokkal teli kommunikációs tréning, egy elmélyülést igénylő felsővezetői coaching, egy konfliktusokkal teli csapat team coachingja vagy egy gyorsan növekvő szervezet diagnózison alapuló több éves szervezetfejlesztési programja.


Több ügyfelünkkel már elkezdtünk dolgozni, kihívásokkal teli szervezetfejlesztési programok, izgalmas coachingok, online webinarok, a pandémia helyzetre reagáló kommunikációs workshopok várnak ránk.


Lelkesen, kíváncsian, jó érzésekkel indulunk el ezen az úton.Kapcsolat

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 by Freestyle Consulting