top of page

Passionate About Inspiring Others

E86I9513-2.jpg

BRUCKNER György

Szervezetfejlesztő tanácsadó, coach,

certified health coach

A Health Coachinggal 4 évvel ezelőtt, 2017. januárjában ismerkedtem meg. Akkor persze még nem így hívtuk, „Gyuri Fitness Program” néven futott és az a sürgető vágy hívta életre, hogy végre tudatosan tegyek valamit az egészségemért. El voltam lustulva, soha nem látott 90 kiló volt a testsúlyom, csökkent az energiám, nem éreztem magam jól a bőrömben. Dr Gergely Szabolcs - aki a gimnázium óta, 37 éve a barátom és jelenleg Health Coachként a kollégám - támogatásával vágtam bele ebbe a mai napig is tartó folyamatba. Azóta sokkal rendszeresebben sportolok, jobban odafigyelek a táplálkozásomra, az életritmusom is kisimult és mentálisan jól érzem magam.

Egészségcéljaim jellemzően a következő „Szentháromság” körül forognak, sorrendben: 1. Ne fájjon. 2. Legyek fitt. 3. Nézzek ki jól. Ezeket a célokat természetesen nem mindig tudom elérni, hullámzóan teljesítek, néha elhagy a lelkesedés, nem vagyok elég tudatos, de összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel. Az egyik nagy cél, hogy 50 évesen a lehető legjobb formában legyek, kipipálva!, 84 kilósan, jó hangulatban ünnepeltem.

Több, mint 6 éve coacholok, már 600 coaching alkalman vagyok túl, és szinte minden ilyen folyamatban előjön témaként a coachee egészsége, élethez való hozzáállása, energia menedzsmentje. Mélyen empatizálva figyelem, hogy a napi 10-12 órás munkájuk mellett, hogyan tudnak időt és energiát szakítani arra, hogy magukkal is tudjanak törődni. Folyamatosan felhívom a figyelmüket arra, hogy az egészségükkel való törődés egyértelműen a saját felelősségük, ezt nem tudja megtenni helyettük senki más. Ugyanakkor saját bőrömön éreztem 4 évvel ezelőtt, hogy milyen inspiráló és támogató, ha van valaki mellettem, aki noszogat, tanácsokat ad, rendszeresen ránéz az eredményeimre, megdicsér vagy netalán kissé elégedetlen a működésemmel.

Ezért nagyon örülök, hogy a Health Coach Központ révén végre Magyarországon is megjelent a Health Coaching és én ennek a kiváló csapatnak a tagja lehetek. Nagyon sokat tanulunk egymástól, folyamatos a fejlesztés, valamint már számos health coach folyamat is zajlik, amelyekre nagyon jók a visszajelzések. Elvégeztem a  Dr. Sears akkreditált health coaching képzését és certified health coachként remélem, hamarosan sok felső- és középvezetőnek, cégtulajdonosnak, ügyvezetőnek, magánvállalkozónak tudok majd segíteni az egészségcéljainak elérésében, egy jobb minőségű élet megteremtésében.

Karrier

2020-              

FREESTYLE Consulting Szervezetfejlesztő Kft, alapító-tanácsadó, coach, szervezetfejlesztő, certified health coach

 

2014-2020       

NEOSYS Szervezetfejlesztő Kft, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

 

2011-2014       

WPP – Team RED: Vodafone stratégiai és kreatív lead kommunikációs ügynökségének ügyvezető igazgatója

2009-2011       

Freelancer: kommunikációs, vendéglátóipari projektek, 40 részes dokumentumfilm projekt

2002-2008      

WPP – TEAM reklámügynökség: ügyvezető partner, tulajdonos

1993-2002     

WPP – Young & Rubicam reklámügynökség: ügyfélkapcsolati manager, igazgató

1992-1993      

Price Waterhouse (ma PWC) Kft, auditor, tanácsadó.

Végzettségek, képzések:

2014-2021 között

több coach képzést is végeztem: Coach Akadémia (Neosys), Team Coaching Képzés (Neosys), Boros András 1 éves Önismereti csoport, Dr Sears Health Coach

 

1989-1992        KVF – kereskedelmi üzemgazdász, marketing szak

1993-1995        BGF-KKK – közgazdász, nemzetközi kommunikáció szak

1995 -1996       Y&R reklámszakmai továbbképzések (New York, London, Berlin)

bottom of page