top of page

HEALTH COACHING

A Health Coaching egy olyan támogató folyamat, amelynek célja az ügyfelek szellemi, testi, és lelki egészségének megteremtése, megőrzése és megelőző jellegű védelme.

A Health Coach személyre szabott ösztönzés révén segít ügyfeleinek a lehető legjobb életminőség elérésében. Noha az aktuális témák nagymértékben változhatnak, a Health Coaching foglalkozások egy dolog körül forognak: segítenek a folyamatban résztvevőnek megvalósítani egyedi egészségügyi céljait. Ez jelentheti többek között a testmozgást és a fizikai aktivitást, a fogyást, a jobb stresszkezelést, a holisztikus táplálkozást, a krónikus betegségek kezelését, az immunrendszer megfelelő támogatását. Ügyfeleink elsajátítják azokat a készségeket, módszereket, amelyekkel támogatás nélkül is fenn tudják majd tartani a kívánt egészségszintet.

szorfosB-4-négyzetes-web.jpg

PHILOSOPHY

A Health Coaching Magyarországon egy teljesen új szolgáltatás, viszont a világban már régebb óta elterjedt. Az Egyesült Államokban több, mint 120 ezer Health Coach dolgozik jelenleg és komoly, professzionális minősítő, oktató szervezetek, egyetemek segítik a munkájukat.

 

Nálunk is egyre nagyobb igény van arra, hogy tudatosabban és az összefüggéseket jobban megértve foglalkozzunk az egészségünkkel. Az elmúlt időszakban mi is sokat beszélgettünk erről a témáról partnereinkkel, ügyfeleinkkel, akik markáns megállapításokat, új igényeket, előremutató elvárásokat fogalmaztak meg saját életükkel, egészségükkel kapcsolatban.

PHILOSOPHY

A Health Coach Központ Magyarország első, professzionális health coach csapata. Magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal bíró szakembergárdánkkal célunk az, hogy ügyfeleink saját egészségük tudatos, felelős irányítójává váljanak.​ Csapatunkban folyamatosan fejlesztjük magunkat és az egyéni health coaching folyamatokat konzíliumok megtartásával mélyítjük, támogatjuk.

kocka.jpg
affidea-logo.jpg

Affidea

All our interventions are unique whether it is an activity-based communications skills training, a deep leadership skill coaching, a conflict resolution-based team coaching or a multi-year OD intervention based on an OD diagnostic. We strongly believe that our very experienced team members can skillfully engage using their own style to provide the optimal results for our clients. One needs high-level expertise to feel what to use in various situations.

Anchor 1

TEAM

E86I9513-2.jpg

György Bruckner

Founder

Organizational development consultant, coach

E86I9493-2.jpg

Gábor Wavrik

Founder

Organizational development consultant, coach

berény web foto.jpg
Mangel Berény

Organizational development psychologist, coach

Viki3-3.jpg

Sándor Buzás

Organizational development consultant, coach

Gergely_Szabolcs_web.jpg

Viki Kocsis

Mindfulness expert, yoga instructor

Hufnágl_Ági_web.jpg

Miguel Sarabia

Senior trainer, coach

Páncsics_Dusán_web.jpg

Sándor Buzás

Organizational development consultant, coach

SZAKMAI KONCEPCIÓK

We always design our products and services tailored to the problems, dilemmas, expectations and needs of our customers. Therefore, we also use this approach on our website and present our service portfolio as these dilemmas, situations, topics may appear in everyday life.

Our Philosophy

 

SELF BRANDING

Many people think that it is enough to work smart & hard and success comes by itself. We have learnt already that building our own Self Brand can be the key to the future of an entrepreneur or our business. The advice of a professional with decades of experience can help us to recognize our values ​​and communicate them effectively.

SELF BRANDING

More

HEALTH COACHING WORKSHOPOK EGY SZERVEZET BELÜL

Working from home, especially since the pandemic, has become more and more important in our lives. At first, it seems easy, but it is not nearly as easy to apply this kind of work efficiently and well. We have developed a training that will help you be effective in this area.

HEALTH COACHING WORKSHOPOK EGY SZERVEZETEN BELÜL

More

HEALTH COACHING NYÍLT WORKSHOPOK

Nowadays people feel more and more chased and stressed, as if 24/7 were too little time. As a result of excessive stress, our health deteriorates, our motivation drops, and we may start to burn out. The focus and creativity weaken, conflicts arise. To ease these challenges, we have developed our mindfulness program which is – in our experience – beneficial to every manager and team.

MINDFULNESS

More

SSC AND BSC SPECIFIC TRAININGS

The Shared Service Centre and Business Service Centre industry has grown to a segment with more than 50.000 employees in Hungary in the last 20 years. We have put together a specific training program for the leaders, seniors and team members of this industry which has been successfully used in more than 10 SSC’s and BSC’s in the last 5 years. The secret of the program is not just the unique practical approach but also the high level of interactivity with case studies, role plays, and storytelling. 

SSC AND BSC SPECIFIKUS TRAININGS

More

All our interventions are unique whether it is an activity-based communications skills training, a deep leadership skill coaching, a conflict resolution-based team coaching or a multi-year OD intervention based on an OD diagnostic. We strongly believe that our very experienced team members can skillfully engage using their own style to provide the optimal results for our clients. One needs high-level expertise to feel what to use in various situations.

We always design our products and services tailored to the problems, dilemmas, expectations and needs of our customers. Therefore, we also use this approach on our website and present our service portfolio as these dilemmas, situations, topics may appear in everyday life.

OTHER SERVICES

 

SELF BRANDING

A legjobb pillanatban talált meg a Health Coaching lehetőség. Éppen kezdtem kifogyni a “saját” megoldásokból, amikor beindult a közös folyamatunk Kocsis Viki Health Coach-csal. Az ő szakmai támogatása, objektív tükre és holisztikus szemlélete nagyon sokat segített számomra egészségügyi céljaim elérésében. A célom nem a megvalósítás maga, hanem az odavezető, reálisan kivitelezhető terv megalkotása, kipróbálása, az akadályozó tényezők azonosítása és kiiktatása. Viki segített motiváltnak maradni a folyamat során és élvezni magát a közös munkát is. Viki és a mögötte álló Health Coach csapat komplex egészként kezeli az egészséget, mint témakört és szerintem ez hiánypótló, és - így a pandémia közepén - persze nagyon aktuális is. Sokat tanultam magamról, az engem érintő kérdések szakmai hátteréről, valamint eszközöket/tudást is kaptam a folyamat során ahhoz, hogy tartani tudjam az irányt később is, önmagam. Az, hogy elkezdjünk így gondolkodni magunkról, az egészségünkről, 40 fölött szerintem kötelező! Addig érdemes elkezdeni, amíg még minden nagyjából jól működik. Az egészséges életmódnak nagyon nagy szerepe van a későbbi megelőzésben és az egészség megőrzésben. Én ezért is kezdtem bele.

MÉSZÁROS MARIANN

Deutsche Telekom IT Solutions

HR Igazgató

Számomra a Health Coaching azért volt érdekes és egyben invitáló, mert komplexen foglalkozik az egészséggel és nem csak "egy-egy elemet" próbál felölelni. A mentális - fizikai és lelki egyensúlyhoz szükséges témaköröket és kérdéseket biztosítja a programsorozat. Annak érdekében, hogy a válaszok terén is komplex gondolkodásra és támaszra számíthasson a programban résztvevő, egy szakmai konzultánsi csoport dolgozik a háttérben, és ez a tudat személy szerint nekem hitelességet és szakmai elkötelezettséget jelentett nem csak az induláskor, hanem az egész Coaching alatt. Mangel Berénnyel, Health Coachommal, az első találkozó során megállapodtunk a keretekben, illetve abban is, hogy mi a szándékom ezen programban való részvételemmel, egyben hol vannak a kérdőjeleim és az elakadásaim. Berény rugalmasan állt az időbeosztáshoz, azonban tudatosan figyelemmel kísérte a magam felé tett vállalásaimat. Egyben kérdezett, aktívan figyelt és javasolt, valóban segítette az önreflexiót, illetve egy következő potenciális előrelépés észrevételében is hathatós támaszom volt. A Health Coachingba én egy sabattical utáni időszakba érkeztem. Visszatértem a pörgős munkahelyemre és a szakmai igényességem megtartása mellett kiemelten fontos volt a számomra, hogy a munka-magánélet egyensúlyát meg tudjam tartani. Fontos volt, hogy harmóniában tudjak maradni elsősorban magammal és ez által természetesen a szeretteimmel, ismerőseimmel / kollégáimmal a lelki-fizikai-szellemi hármas tudatos(abb) alkalmazásával. A folyamat alatt is megerősödött bennem: nem elég tudni, alkalmazni is képesnek kell lenni:-), hogy a legnehezebb magadon változtatni és egyben az egyik legjobb érzés, amikor szembesülsz azzal, hogy sikerül. Azt hiszem az elfogadásban és talán az elengedésben is fejlődtem a folyamatban, és látom még a további tartalékokat is ebben:-). Azoknak ajánlanám a Health Coachingot, aki az életében úgy érzi, hogy egyszerre több helyen kell hatékonyan, aktívan, akár idő vagy egyéb prés alatt teljesítenie, és ezt olyan módon szeretné abszolválni, hogy közben személyisége, "egészlegessége" és egészsége meg tudjon maradni.

TEAM

 

EGYÜTTMŰKÖDÉSI FELTÉTELEK

A Freestyle Consulting Kft. kijelenti, hogy az általa biztosított Health Coaching szolgáltatás nem tartozik az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV törvény hatálya alá, azaz nem minősül egészségügyi ellátásnak, vizsgálatnak, szolgáltatásnak. Bármely külső egészségügyi szolgáltató által elvégzett esetleges laborvizsgálat kiértékelését, valamint ennek alapján egészségügyi tanácsadást és javaslatok megfogalmazását a Health Coaching folyamatban az Affidea Magyarország Kft. (1083 Budapest, Bokály János u. 44-46.), mint külső egészségügyi szolgáltató teljesíti.

A Freestyle Consulting Kft. az ügyfeleivel kötött szerződésekben külön hangsúlyt fektet az alábbiakra:

  • A Health Coaching folyamat nem helyettesíti a felmerülő szükséges orvosi vizsgálatokat, diagnózist és kezelést;

  • Ügyfél bármilyen fizikai vagy mentális kondíció esetén kikéri a kezelőorvosa véleményét a Health Coaching alkalmazásával kapcsolatban;

  • Ügyfél saját felelőssége a Health Coach-ot minden alkalom előtt informálni aktuális betegségéről és sérülésekről, saját felelőssége követni a Health Coach javaslatait, valamint figyelni a testének jelzéseit és mindent megtenni a sérülések elkerülése érdekében;

  • A Health Coach nem felel a Health Coaching folyamat alatt az ügyfél által önmagának okozott sérülésekért, károkért.

KAPCSOLAT

 

Azoknak, akik tudatosabban szeretnének foglalkozni az egészségükkel és maguknak kitűzött magas életminőséget akarnak elérni, fenntartani, várjuk jelentkezését a healthcoaching@freestyleconsulting.hu emailcímen,

vagy hívásukat a +36709477282-es telefonszámon.

bottom of page