top of page

Passionate About Inspiring Others

Kozecz Aniko-web.jpg

KOZECZ Anikó

Nemzetközi health coach

A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem közgazdászként, majd különböző nemzetközi vállalatoknál dolgoztam, mint pénzügyi szakember. Ahogy vezető lettem és egyre több ember dolgozott nekem, átkerült a hangsúly a pénzügyről az emberek vezetésére. Fókuszom az lett, hogyan segítsem és motiváljam a beosztottjaimat, úgy hogy ő fejlődjön, jól érezze magát, miközben a vállalat céljait folyamatosan szem előtt tartjuk. Nagyon szerettem ezt a részét a munkámnak, így részben ez indított a coaching felé.

Életem másik nagy érdeklődési területe az egészséges életmód.  Rengeteg időt töltöttem mindig is mozgással, majd egy idő után az egészséges ételek készítése is fókuszba került. Folyamatosan keresem azt, hogy mivel tudunk hozzájárulni a testi-lelki egyensúlyunk megteremtéséhez és ezt hogyan tudom átadni a hozzám fordulóknak.

A coaching és az egészséges életmód végül is Joshua Rosenthal  IIN (Institute for Integrative Nutrition) iskolájában ért össze, ahol health coachingot tanultam a világ legjobb szakembereitől.

Ezt a tudást, és az időközben megszerzett tapasztalatot szeretném megosztani minél több emberrel. Szeretnék sokakat elindítani azon az úton, hogy felismerje, hogy az egészsége a saját kezében van, s ezáltal saját boldogsága is. Hihetetlen az az eredmény, amit egyszerű odafigyeléssel, tudatossággal el tudunk érni.

A kulcs bennünk van. Ha megteremtjük az ideális körülményeket a testük, lelkünk, elménk számára – pl. azzal, hogy egészségesen táplálkozunk, hogy eleget pihenünk, hogy előtérbe helyezzük a testmozgást, hogy elcsendesedünk néha –  olyan nagy változásokat leszünk képesek elérni, amikről nem is álmodnánk. Szeretnék minél több embert elindítani és kísérni ezen a csodálatos utazáson.

'Adopt the path of nature: her secret is patience.'

Ralp Waldo Emerson

Karrier

2020-              

Health Coach (Freestyle, freelance)

 

2006–2020     

Diageo Kft. – Középvezető Financial Accounting, Governance  és Financial Controlling területeken.

2005–2006     

GE Hungary Zrt. - Accounting Supervisor

 

2001–2005

Pantel Rt. – Kontroller

 

Főbb végzettségek:

2019–2020 

Institute for Integrative Nutrition – Integrative Nutrition Health Coach

 

2004–2006 

Adótanácsadó – Penta Unió

2001-2003 

Budapesti Corvinus Egyetem; vezetés – szervezés szakirány.

 

1997–2001 

Budapesti Gazdasági Főiskola PSZF kar; számvitel szakirány – közgazdász.

bottom of page