top of page

Passionate About Inspiring Others

MarosyKati_web.jpg

PÉTERNÉ MAROSY Kati

Egészségmegőrző mozgás szakértő

Munkámat alapvetően két ellenpólus határozta meg: a mérnöki szemlélet és a támogató, az egyén fejlődésére fokuszáló vezetői hozzáállás.

 

Vezetői pályám során elsődlegesen a stratégiai gondolkodás, a strukturált fejlesztési program adta meg a sikeres működés alapját.

 

Ugyanakkor az őszinte, érdekmentes figyelem, a munkatárs valós céljainak és fejlődési igényének megértése, és azoknak a vállalati célokkal való összehangolása vezetett a hatékony team munkához.

 

Hiszek az egyén szabadságában a vállalati kereteken belül is, abban, hogy mindenkinek meg kell találnia azt a működési területet és formát, ami elvezeti a sikeres, jól végzett munka öröméhez, így adva esélyt a kiegyensúlyozott, boldog élethez.

És láttam számtalan esetben azt is, hogy ez nem mindig sikerül. Ha valaki lecsúszik erről az útról, jó, ha gyors és értékes segítséget kap. Azért szavaztam a health coaching-ra, mert ez az összetett tudás és szemlélet képes pontosan ezt a támogatást nyújtani. Ezen a területen  különösen jól tudok építeni arra a tapasztalatra is, amit a szabadidős-sport egészségmegőrző szerepéről megtanultam és megtapasztaltam.

Pályám során hazai, és külföldi vállalatoknál (Belgium, Bosznia, Szerbia, USA, Románia) egyaránt szereztem vezetői, felsővezetői gyakorlatot.

Erősen eltérő vállalati és kulturális környezetben volt lehetőségem megtapasztalni az egyénre ható folyamatok általános hatásait.

Karrier

2012–2020

Carmeuse Central Europe

Magyar és Európai leányvállalatok ügyvezetője, stratégiai partner

 

2008–2012 

Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.

Vezérigazgató

 

2000–2008 

Carmeuse Hungária Kft

Ügyvezető, Kereskedelmi igazgató

 

1993–2000 

YTONG Hungary Kft

Régió vezető, sales support

 

Tégla- és Cserépipari Vállalat 

Művezető, építés vezető, Marketing vezető

 

Főbb végzettségek:

Neosys Coaching Akadémia – Coach képzés

 

International Sporttrainer Academy – Személyi edző

 

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közgazdaságtan Tanszék; University of Buffalo; MBA mérnököknek (1999-2001)

 

Pollack Mihály Műszaki Főiskola – Szakmérnök

 

Pollack Mihály Műszaki főiskola – Építész

bottom of page