top of page

Passionate About Inspiring Others

E86I9665-2.jpg

BUZÁS Sándor

Közgazdász, vezetői coach, Certified High Performance Coach, Agilis coach

Több mint húsz éve foglalkozom vállalkozásokkal (magam is több vállalkozásban vettem és veszek részt), leginkább az egyéni fejlődés, stratégiai döntések, szervezetfejlesztés, vezetővé válás kérdései által megszólítva.

Szakmai pályámat kutató közgazdászként kezdtem a Magyar Tudományos Akadémián, ahol hét évig elsősorban nemzetközi és vállalati versenyképességgel, termelékenységgel foglalkoztam. Ezután az üzleti szférában stratégiai és szervezetfejlesztési tanácsadóként, majd vezetőként segítettem cégeket. Később vállalatokban dolgoztam vezetőként, tulajdonosként, de voltam középvezető az állami szférában is.

Számos szervezettel dolgoztam együtt, melyek mind méretükben, mind jellegükben eltérőek voltak (piaci, non-profit és állami szervezetek, mikro-, kis- és közepes vállalkozások, de sok száz fős szervezetek is voltak közöttük). Sokrétű tapasztalataim nyomán jutottam el oda, hogy a leghatékonyabbnak a személyes szinten történő segítségnyújtást tartom, a szervezet fejlesztését, átalakítását is a vezetőtől indítva. Ezért végeztem el a Neosys egy éves coach mesterkurzusát, majd az USA-ban megszereztem a Certified High Performance Coach képesítést, és ma már az ICAgile Agilis Coach minősítésével is rendelkezem. Csapatok, szervezetek teljesítményét segítem még magasabb szintre emelni. A tanácsadás és coaching mellett vezettem mesterelme csoportot, több könyvet írtam a vállalkozások vezetése témájában.

Elsődleges feladatomnak tartom, hogy minél több szakember számára nyújtsak támogatást, hogy valóban képesek legyenek elérni céljaikat, képesek legyenek végigmenni a megvalósítás sokszor rögös útján. A fejlődés elkerülhetetlen feltétele a változás! Célom, hogy akik hozzám fordulnak, eljussanak oda, hogy változni akarjanak és változni tudjanak.

Karrier

2020-              

FREESTYLE Consulting Szervezetfejlesztő Kft, tanácsadó

 

2015-2020       

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, szabadúszó

2012 - 2014     

Főosztályvezető, Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal

2008 - 2011     

Vezetői pozíciók több start-up kezdeményezésben (elektromos járművek fejlesztése és gyártása, speciális faipari termékek fejlesztése és gyártása)

2006 - 2008     

Üzleti, stratégiai tanácsadó, szabadúszó

1998 - 2005     

Tudományos munkatárs, MTA Világgazdasági Kutató Intézet

 

Végzettségek röviden:

2019               

Certified Professional Agile Coach (ICP-ACC), Lisszabon

 

2017               

Certified High Performance Coach (CHPC), USA

2015-2016     

Coach képzés (Neosys Coach Akadémia)

 

2015               

Mediátor képzés, Tertius Kft.

 

2008 - 2009     

Vezetőképző kurzus, Kerekasztal Kör Kft.

 

1992 - 1997     

Közgazdász, Budapesti Corvinus Egyetem

bottom of page